Over het restaurant en zijn uitbaters

De uitbaters van Kasteel Breivelde zijn zussen, zielsverwanten en beste vriendinnen. Ze groeiden op in het landelijke Sint-Lievens-Esse en wonen momenteel in Herzele. Al hun hele leven vormen ze een complementair duo, en dat is ook de reden waarom ze samen een eigen zaak gestart zijn.

Katia Van de Maele

Katia Van de Maele
(° 19 januari 1982)
studeerde af als psychologe en werkte en- kele jaren als therapeute. Met Kasteel Breivelde gooit ze het over een heel andere boeg en staat ze in voor een goede bediening in de zaal. Bij de organisatie van speciale evenementen en familiefeesten kan ze haar creativiteit tentoonspreiden.

Evelien Van de Maele

Evelien Van de Maele
(° 13 september 1985)
heeft al een jarenlange ervaring in Kasteel Breivelde. De trouwe klanten kennen haar wellicht nog als vaste waarde in de zaal ten tijde van de vorige uitbaters. Zij spitst zich nu toe op de keuken. Samen met haar keukenteam zorgt ze ervoor dat u kunt genieten van verfijnde gerechten.

De bedoeling van de zussen is dat Kasteel Breivelde een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Iets eten, groot of klein, of alleen maar iets drinken: het kan allemaal! Ze stellen hun zaak ook ter beschikking voor allerlei familiefeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen…
In Kasteel Breivelde vind je alles in één en er is voor elk wat wils.

Gerecht

Op donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag wordt er een dagmenu geserveerd. Ook aan de vegetariërs wordt gedacht: het vegetarische menu is een echte aan- rader. Voor de zoetebekken zijn er elke dag verse pannenkoeken en andere zoe- tigheden. Op zomerse dagen kunt u vanop het terras genieten van een prachtig uitzicht op het park. Een lekkere cocktail mag dan zeker niet ontbreken.

Facebook

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze menu's, evenementen en nieuwigheden?
Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.